Site logo

Predsednik na mitingu u petak 26.5. objavljuje konkurs za drugi krug vaučera, podnošenje zahteva 5. juna? (ANKETA)

Konkurs za drugi krug vaučera za 2023.

Kao što nam je svima poznato, kontramiting građanima koji mirno protestuju protiv nasilja  u organizaciji Srpske napredne stranke, će biti održan u petak 26.5.2023. godine. Glavni govornik na kontramitingu će biti Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije i predsednik Srpske napredne stranke.

Smeštaj na Kopaoniku, naselje Brzeće, 2 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja
Predrezervacije su u toku, javite se ako ste zainteresovani: 064/83-55-757

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Nina Kopaonik - 2 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Na kontramitingu će pričati o svim bitnim temama za građane i državu Srbiju: o Kosovu, mirnim protestima građana protiv nasilja, o politici, o slobodnim i neslobodnim medijima, o izazocima novog svetskog poretka, o ratu u Ukrajini, o ekonimiji itd. S obzirom da je jedna od tema i ekonomija države, neizostavan deo će biti plan za napredak Srbije u narednom periodu. U tom planu bi trebale biti i subvencije za turiste koji bi odmor, konkretnije letovanje, proveli u Srbiji u 2023. godini.

S obzirom da preko 100 000 ljudi svakodnevno iščekuje obraćanje bilo kog državnika u vezi vaučera za subvencionisani smeštaj u Srbiji, ovo je idealna prilika da se prikupe politički poeni saopštavanjem lepe vesti za građane koji bi iskoristili vaučere za odmor u Srbiji za 2023. godinu.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, 2 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja
Predrezervacije su u toku, javite se ako ste zainteresovani: 064/83-55-757

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Ema Kopaonik - 2 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Kako od najave i raspisivanja konkursa za drugi krug vaučera u 2023. godini do momenta početka podnošenja zahteva za vaučere mora proći neko vreme, makar nedelju dana, stiče se utisak da bi početak podnošenja zahteva za vaučere građana Srbije u drugom krugu trebao početi 5.6.2023. godine.

 

Smeštaj na Zlatiboru - Onore7 Zlatibor

Smeštaj na Zlatiboru

Vrednost vaučera u drugom krugu

Najava resornog ministra je da će biti 500 000 000 dinara iskorišćeno za drugi krug vaučera. Najava predsednika je da će biti podeljeno 100 000 dinara. Zaključak je da će vrednost vaučera u drugom krugu raspodele biti 5 000 dinara. Nezvanično, pozivom broja telefona u Ministarstvu turizma građanima je potvrđena vrednost vaučera u drugom krugu od 5 000 dinara.

Slično:  Vaučeri 2023. su nestali za dva dana, saznajte šta je potrebno ZA DRUGU TURU VAUČERA 2023. za odmor u Srbiji

 

Koje je Vaše mišeljenje, da li će konkurs za vaučere u drugom krugu saopštiti predsednik Srbije i kada će se početi sa podnošenjem dokumentacije?

Molimo vas da upišite svoj komentar u formularu ispod ankete o neizvesnosti u vezi najave o vaučerima pa i tišini o tome.

 

Hoće li predsednik na kontramitingu saopštiti datum drugog kruga vaučera, kolika će biti vrednost vaučera?
(odabrati do tri odgovora)

View Results

Loading ... Loading ...

Comments

Add a comment