Site logo

Upis smeštaja na Vauceri.net

Na ovoj stranici će biti predstavljena ponuda za vlasnike smeštaa.

Upis oglasa na web sajt www.Vauceri.net je dostupan vlasnicima smeštaja kroz link Dodaj Smeštaj i Unos Smeštaja koji su u zaglavlju – u meniju sajta.

Poštovani ugostitelji, vlasnici smeštaja, svoj smeštaj možete samostalno upisati u bazu sajta Vaučeri.net. Možete se registrovati sa svojom email adresom ili sa svojim Facebook nalogom uz par klikova (potrebno je samo ispratiti zahteve pri registraciji). Kada unesete oglas kasnije sami možete menjati svaki deo svog oglasa: fotografije, opis, cenu, lokaciju, kontakt podatke itd. Registraijom na sajt i upisom oglasa dobijate mogućnost praćenja poseta oglasu, broj ostvarenih kontakta itd.

S obzirom da održavanje sajta na godišnjem nivou dosta košta a od oglašenog smeštaja se može puno zaraditi, da bi sajt opstao na obostrano zadovoljstvo, objava oglasa na godišnjem nivou je 25 evra.

Pri upisu oglasa dobija se lična stranica smeštaja  sa detaljnim opisom smeštaja, fotografijama, lokacijom, cenom, opcijama za kontakt, link ka video prezentaciji i link ka web prezentaciji itd (primer lične straniuce smeštaja).

Kada upišete oglas u bazu podataka na sajtu dobićete obaveštenje sa ponudom da oglas ostane narednih 12 meseci i ponudu za reklamom na početnoj strani sajta. Rok za izjašnjavanje o ponudi je 2 dana.

 

Postoji mogućnost za jasnije isticanje upisanog oglasa u vidu postavljanja banera smeštaja na početnoj stranici sajta kao i izlistavanje na sajtu u vrhu pretrage shodno zadatim kriterijumima.

Za dodatne informacije javite nam se porukom, kako bi dobili potpunu informaciju o mogućim načinima isticanja oglasa na sajtu.

 

Vauceri.net marketing
Vauceri.net marketing - slicice na pocetnoj strani

Reklama – sličica sa nazivom na početnoj strani

Dodatna mogućnost za isticanje upisanog oglasa je na početnoj strani sajta.

Postavljeni oglas bi bio izlistan u okviru odeljka „Preporuka Smeštaja“, a ovaj blok je na početnoj stranici sajta ispod bloka „Kategorije Oglasa“ koji je sada prvi blok na počtnoj strani.

S obzirom da u okviru ovog odeljka ima više oglasa, redosled pojavljivanja sličica će biti pema redosledu oglašavanja, od starijih ka novijim oglasima.

Takođe, oglas bi bio označen kao Premijum oglas – Preporuka smeštaja pa bi kao takav pri pretrazi sajta bio izlistan u vrhu rezultata pretrage u skladu sa zadatim uslovima pretrage.

Cena isticanja oglasa na ovaj način je 45e godišnje (ili do isteka plaćenog oglasa u svojoj redovnoj rubrici).

Dakle, pogodnosti zakupa ovog načina isticanja oglasa su:

  • Sličica sa nazivom smeštaja, lokacijom i kraćim opisom na početnoj strani sajta,
  • Izlistavanje oglasa u vrhu rezultata svake pretrage.
Vauceri.net marketing - veliki baner na pocetnoj strani

Reklama – široki baner na početnoj strani

Drugi i vidljiviji način za isticanje oglasa na početnoj strani sajta Vaučeri.net je širokim banerom.

Veliki baner bi se nalazio ispod odeljka „Kategorija Oglasa“. Ovaj baner bi bio najvidljiviji oglas na sajtu. Ujedno, oglas bi bio označen kao preporuka urednika sajta pa bio izlistan pri svakoj pretrazi sajta u vrhu rezultata pretrage.

Cena zakupa ovog oglasnog prostora na godišnjem nivou je 250 evra.

Dakle, pogodnosti zakupa ovog oglasnog prostora su:

 • Veliki baner vidljiv posetiocima na početnoj strani,
 • Izlistavanje oglasa u vrhu rezultata svake pretrage sajta.

Reklama na društvenim mrežama (uskoro)

Moguće je reklamiranje na društvenim mrežama, na stranicama i kanalima koje su prateće Vaučeri.net web sajtu.

Stranice na kojima jemoguće reklamiranje su:

 • Vaučeri Youtube (uskoro)
 • Vaučeri Facebook (uskoro)
 • Vaučeri Instagram (uskoro)
 • Vaučeri Twitter (uskoro)
 • Vaučeri TikTok (uskoro)

www.Vauceri.net

Javite se, postanite vidljivi, ne gubite vreme i goste, jer gosti donose novac!

Ukoliko imate ješ neko pitanje, rado ćemo odgovoriti. Već sada moćete upisati svoj smeštaj u bazu podataka sajta. Ukoliko imate drugi predlog, različit od prethodno zapisanih modela reklamiranja, javite nam se.

Kontaktirajte nas preko Kontakt forme na sajtu.