Site logo

Novi krug turističkih vaučera za letovanje i odmor u Srbiji za 2023. godinu

Nakon što je prva ovogodišnja kvota turističkih vaučera podeljena, očekuje se da će uskoro biti podela dodatnih 100 000 vaučera za odmor u Srbiji, piše u štampanom izdanju Večernjih novosti. Ukupno je opredeljeno za ovu namenu još 500 000 000 dinara.

Smeštaj na Kopaoniku, naselje Brzeće, 2 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja
Predrezervacije su u toku, javite se ako ste zainteresovani: 064/83-55-757

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Nina Kopaonik - 2 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Novi krug vaučera krajem maja

Turistički vaučeri biće odbreni do kraja maja ili u junu i građani očekuju nove čekove od 5 000 dinara, koje mogu da iskoriste za predstojeću letnju sezonu. kako još uvek nema zvaničnog saopštenja za konkurs do ovog iznosa dse dolazi deljenjem najavljenih pola milijarde dinara sa ukupnim brojem planiranih vaučera za ovu svrhu namenjenih.

Turistički vaučeri mogu da se iskoriste najkasnije do 20. novembra ove godine, a uslovi za dobijanje su nepromenjeni u odnosu na ranije godine.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, 2 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja
Predrezervacije su u toku, javite se ako ste zainteresovani: 064/83-55-757

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Ema Kopaonik - 2 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Ko ima pravo na turističke vaučere

Pravo na vaučere, kako je Nova ekonomija ranije pisala, imaju penzioneri, nezaposleni, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, kao i zaposleni sa primanjima koja ne prelaze 70.000 dinara mesečno, piše Nova.rs portal.

Pored njih pravo korišćenja imaju i vojni invalidi, nosioci poljoprivrednog gazdinstva, studenti i građani stariji od 65 godina koji nemaju penziju.

Smeštaj na Zlatiboru - Onore7 Zlatibor

Smeštaj na Zlatiboru

U junu prošle godine, za dodelu vaučara za smeštaj u Srbiji dodeljeno je 4,01 milijardi dinara (34,1 milion evra) iz budžetske rezerve, piše u rešenju Vlade.

Trenutno u Srbiji do 05.05.2023. godine na raspolaganju je 4 124 kategorisanih ugostiteljskih objekata koji nude plaćanje vaučerima za subvencionisano letovanje u Srbiji, smeštaja – domaćinstava, hotela i apartmana koji primaju vaučere. Na sajtu Vaučeri.net možete da vidite listu svih ugostitelja koji nude plaćanje smeštaja vaučerima.

Slično:  Druga tura vaučera za odmor u Srbiji - još 5000 dinara po vaučeru

Comments

 • Nadica Ilić
  15.05.2023. at 16:05

  inv.penz. – u januaru iskoristila vaučer na 5000 din. Ribarskaa banja – sada u drugoj turi imam zakazane fiz.terapije u B ukovičkoj banji – u drugoj turi koji će mi iznos biti na vaučeru – 2023. – hvala na odgovoru

 • Vaučeri Srbija
  15.05.2023. at 21:55

  Poštovana, još uvek niko sa sigurnošću ne može napisati koliki će biti iznos vaučera i hoće li moći da se konkuriše ponovo za vaučer ako je u prvom krugu iskorišćeno to pravo. Tačno će se znati tek kada zvanično objave konkurs.
  za sada, ono što svi znamo je prema zvaničnim najavama ministra i predsednika biće 100 000 vaučera a za vaučere je obezćeđeno ukupno 500 000 000 dinara. prostim deljenjem stiče se zaključak da će po vaučeru biti 5 000 dinara. Da li vas još nešto interesuje?
  Hvala.

 • […] maja ili početkom juna 2023. godine. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić  najavio je nedavno novi krug turstičkih vaučera za odmor u našoj zemlji, rekavši kako je to neophodno kako bismo zadržali više ljudi. Početkom […]

 • […] za subvencionisano letovanje u Srbiji korišćenjem vaučera pruža sjajnu priliku za građane da uživaju u jeftinijem odmoru i istraže […]

Add a comment