Site logo

Nova tura vaučera – Kada će biti?

Najnovija informacija, nova tura vaučera – ne zna se kada će biti! Ministar finansija Siniša Mali najavio je dodatnu turu vaučera za odmor u Srbiji. Iako je ministar dao prvu izjavu i najavio da će predsednik objaviti kada će biti nova tura vaučera, na konferenciji za štampu Aleksandar Vučić nije spomenuo ništa o subvenciji za dodelu vaučera za odmor u Srbiji. Građani Srbije i dalje s nestrpljenjem očekuju ove vaučere i željno prate nove informacije.

Smeštaj na Kopaoniku, naselje Brzeće, 2 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja
Predrezervacije su u toku, javite se ako ste zainteresovani: 064/83-55-757

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Nina Kopaonik - 2 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Vaučeri u 2024. godini

U prethodnoj rundi raspodele vaučera u 2024. godini, prvih 100.000 vaučera vrednih 10.000 dinara podeljeni su 15. januara, uzrokujući veliko interesovanje među građanima koji žele jeftiniji odmor unutar zemlje. Međutim, zajedno s pozitivnim reakcijama, javlja se i konfuzija i nesigurnost u vezi s drugim krugom vaučera.

Deo problema je širenje dezinformacija putem internetskih portala i udruženja koja pokušavaju privući čitatelje svojim objavama. Ova dezinformisanost izaziva sumnje kod građana i otežava im dobijanje tačnih informacija. Ministar Siniša Mali naglasio je da su vaučeri dostupni svim građanima, bez obzira na uzrast ili status, s ciljem podsticanja turizma i podrške domaćoj ekonomiji.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, 2 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja
Predrezervacije su u toku, javite se ako ste zainteresovani: 064/83-55-757

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Ema Kopaonik - 2 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Da bi se izbegla dezinformacija, predsednik Vučić i Ministarstvo turizma i omladine trebali bi precizno objaviti datum i količinu vaučera. Očekuje se da će nova tura vaučera biti još uspešnija s obzirom na veliko interesovanje. Važno je pratiti zvanične izvore informacija kako bi se izbeglo širenje nepouzdanih informacija i nepotrebna zabrinutost.

Kada će biti nova tura vaučera?

Predsednik Vučić je trebao 20. januara obelodaniti nove detalje o drugom krugu vaučera, medjutim, nije spomenio kada će zaista biti vaučera. Pa ostaje da sačekamo da političari donesu odluku a onda i objave kada će biti drugi krug vaučera u 2024. godini.

Smeštaj na Zlatiboru - Onore7 Zlatibor

Smeštaj na Zlatiboru

Inicijativa za subvencionisano letovanje u Srbiji korišćenjem vaučera pruža sjajnu priliku za građane da uživaju u jeftinijem odmoru i istraže lepote Srbije. Važno je ostati informisan, biti strpljiv i sačekati zvanične informacije, a nova tura vaučera verovatno će motivisati građane da istraže turističke potencijale svoje zemlje.

Slično:  Druga tura vaučera za 2024. godinu - USKORO, NAJAVA

Odmah po saznanju da će biti druga tura vaučera objavićemo informaciju na ovom sajtu www.Vauceri.net.

Comments

 • […] stižu dodatni vaučeri za odmor! Nova tura vaučera – ovo su svi […]

 • Jovanovic Andjela
  06.02.2024. at 23:23

  Volela bih da idem u Ribarsku Banju

 • […] deset godina povećao broj turista i noćenja, iako ne stanovništvo i dalje nada da će biti nova tura vaučera!. Rast broja domaćih turista je nesporan, ali i dalje kaska za napretkom gostiju iz inostranstva […]

 • Ivan Zivkovic
  11.02.2024. at 16:02

  Ce bude li drugi krug vaucera i kada ?

 • Branko
  29.05.2024. at 08:51

  Pobogu brate, mora li gosp. Predsednik
  Biti svakoj corbi mirodjija, zasto ne pusti Gosp. Ministra turizma i gosp Vucevica da zarade svoju platu i rade. Svoj posao.

  • Vaučeri Srbija
   03.06.2024. at 23:05

   Poštovana, nije doneta odluka o vaučerima u drugom krugu tako da za sada jedina informacija je da ih neće biti! Na ovo pitanje političari trebaju odgovoriti. Ali…

 • Kaca
  29.05.2024. at 11:49

  Postovani
  Da li se zna da li ce biti druga tura vaucera.?

  • Vaučeri Srbija
   03.06.2024. at 23:05

   Poštovana, nije doneta odluka o vaučerima u drugom krugu tako da za sada jedina informacija je da ih neće biti!

 • Zorica
  05.06.2024. at 10:42

  Bas lepo, prva tura vaucera otišla preko veze a mi ostali penzioneri nemozemo očekivati ništa, ali kada je glasanje u pitanju mi smo prvi na biralustu, nije uredu, imate li malo savesti….

  • Vaučeri Srbija
   17.06.2024. at 00:05

   Poštovani, niko ne zna hoće li ponovo biti vaučera u 2024. godini. Trenutno nema odluke o novoj turi vaučera.

Add a comment