Site logo

Kolika je cena smeštaja za plaćanje vaučerima? Ovo su cene smeštaja za plaćanje vaučerima

Nova tura od 100 000 vaučera za odmor u Srbiji, u vrednosti od po 5.000 dinara biće uskoro podeljena, a za taj novac, građani naše države mogu da plate pet noćenja u Lukovskoj i Prolom banji, dva u Sokobanji, dok je, za odmor na planini moguće 5 noćenja za 1 vaučer ili čak i samo 1 vaučer za jedno noćenje, u zavisnosti od smeštaja!

Smeštaj na Kopaoniku, naselje Brzeće, 2 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja
Predrezervacije su u toku, javite se ako ste zainteresovani: 064/83-55-757

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Nina Kopaonik - 2 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Kao i prilikom prethodnih dodela vaučera, biće ih podeljeno 100 000, vrednost svakog je bila po 5 000 dinara, a mogli su da se iskoriste za putovanje koje će trajati najmanje pet noćenja, i to samo u turističkim objektima koji učestvuju u programu subvencionisanja. Listu svih smeštaja možete pronaći na www.Vauceri.net sajtu u delu Spisak svih ugostitelja koji izdaju smeštaj za vaučere. Kako uskoro kreće nova tura podele vaučera, proverili smo koje su popularne turističke lokacije u našoj zemlji, za koje su građani i do sada koristili vaučere, kako bismo videli koliko će građani morati da doplate za svoj odmor.

Prilikom prethodne podele vaučera, početkom godine, svih 100.000 podeljeno je u dva dana, a najtraženije lokacije bile su Lukovska, Prolom i Sokobanja, kao i Zlatibor, Divčibare i Kopaonik.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, 2 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja
Predrezervacije su u toku, javite se ako ste zainteresovani: 064/83-55-757

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Ema Kopaonik - 2 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Kopaonik – cene smeštaja

U najpopularnije turističke lokacije ušao je i Kopaonik.

Najpovoljniji smeštaj na Kopaoniku je 3 000 dinara dnevno za ceo apartman za 4 osobe u naselju Brzeće, a ima i smeštaja u Vikend naselju na 5km od vrha Kopaonika koji su 3.300 dinara, što znači da odmor od pet noćenja košta ukupno 16 500, a uz vaučer – cena je 11 500.

Smeštaj na Zlatiboru - Onore7 Zlatibor

Smeštaj na Zlatiboru
Kopaonik cene smeštaja za plaćanje vaučerima
Foto: Shutterstock

S druge strane, najskuplje noćenje na Kopaoniku, od svih ugostiteljskih objekata koji učestvuju u programu subvencionisanja, košta 16.300, što znači da vaučer nije ni blizu dovoljan da “pokrije” niti jedno noćenje.

Tako će odmor u ovom luksuznom hotelu, u trajanju od pet noćenja, koštati 81.500 dinara, a kako vaučer pokriva 5.000, neophodna je doplata od 76.500 dinara.

Lukovska banja – cene smeštaja

Jedna od najpopularnijih lokacija za odmor prilikom prošle raspodele vaučera, početkom godine, bila je Lukovska banja.

U zavisnosti od vrste smeštaja na ovoj lokaciji, drastično varira i cena noćenja.

Najpovoljnija varijanta koju smo pronašli je privatni smeštaj, gde noćenje košta 600 dinara po osobi, što je ukupno 3.000 za minimalnih pet noćenja koji su uslov.

Dakle, vaučer u potpunosti pokriva odmor za one građane koji odaberu najjeftiniju ponudu.

S druge strane, najskuplje je noćenje u apartmanu, koje za jednu osobu košta oko 4.100 dinara, što znači da će građani koji žele da odsedaju u ovom objektu morati da doplate četiri noćenja, odnosno 15.500 dinara.

Slično:  Ima li vaučera za odmor u Srbiji? Vaučeri nisu nestali, ima ih, ovo su uslovi da dobijete vaučer

Prolom banja – cene smeštaja

Sledeća popularna lokacija je Prolom banja, u kojoj veliki broj ugostiteljskih objekata učestvuje u programu subvencionisanja.

Prolom banja
Foto: Shutterstock

Raspon cena ide od 600 do 9.700 dinara po noćenju. Kao i u Lukovskoj, tako i u Prolom banji, najpovoljniji smeštaj, od 600 dinara, odnosi se na privatni smeštaj. Tako, u ovom slučaju, vaučer može da “pokrije” celo putovanje u trajanju od pet noćenja.

Prolom banja
Foto: Shutterstock/Nikola Barbutov

S druge strane, u najskupljem smeštaju jedno noćenje po osobi košta 9.700 dinara, što znači da je za pet noćenja, koliko je potrebno putovati za dobijanje vaučera, potrebno platiti 48.500.

Dakle, pored vaučera, onaj ko želi da odseda baš u najskupljem objektu, mora da doplati još 43.500 dinara, jer subvencije ne pokrivaju niti jedno noćenje.

Sokobanja – cene smeštaja

Sokobanja je, za razliku od prethodne dve banje, skuplja.

Tako je najpovoljniji smeštaj među objektima koji učestvuju u programu subvencionisanja 2.050 dinara po noćenju.

Foto:Shutterstock

U tom slučaju, turista će morati da doplati iznos koji je približan vrednosti vaučera – 5.250 dinara, što znači da su mu subvencijama “pokrivena” dva noćenja.

S druge strane, najskuplji smeštaj za jednu osobu, u luksuznom hotelu košta 9.150 dinara za noć.

Jasno je da u ovom slučaju, vaučer ne može da pokrije nijedno noćenje, te da će, od ukupne cene smeštaja za pet noćenja koja je 45.750 dinara, turista morati da plati 40.750.

Zlatibor – cene smeštaja

Zlatibor je poznat kao jedna od skupljih turističkih destinacija u našoj zemlji, što potvrđuju i cene smeštaja po noćenju. Najpovoljnija opcija koju smo pronašli košta 2.600 dinara.

Kopaonik Foto: Shutterstock

Prema tome, vaučer ne pokriva ni cela dva noćenja, a ko odabere da odseda ovde, treba da doplati 8.000 dinara.

S druge strane, najskuplje noćenje u hotelima koji učestvuju u programu subvencija košta 12.700 dinara.

Foto:Shutterstock

Dakle, odmor koji traje pet noćenja košta 63.500 dinara, te je potrebno doplatiti 58.500.

Divčibare – cene smeštaja

Najpovoljniju ponudu na ovoj popularnoj turističkoj destinaciji pronašli smo u jednoj vili, u kojoj noćenje košta 3.400 dinara.

Divčibare Foto: Shutterstock

Građani koji žele da provedu odmor tu, moraće da doplate 12.000 dinara, s obzirom na to da je puna cena, bez vaučera 17.000 dinara.

Izvor: Nova.rs

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment