Site logo

Treći krug vaučera – novi vaučeri – hoće li biti novih vaučera?

Hoće li biti TREĆI KRUG VAUČERA? VAUČERI ZA ODMOR U DRUGOM KRUGU NESTALI ZA 10 sati: Svih 100 000 vaučera nestalo u jednom danu, mnogi građani srbije nisu uspeli da dođu do svog vaučera

NAJAVA – NOVI VAUČERI – TREĆI KRUG VAUČERA – još 100 000 vaučera po 5 000 dinara

Udruženje „Moja Srbija“ uputilo je poziv Vladi Srbije da pusti u opticaj novih 100 000 vaučera za odmor u Srbiji u trećem krugu vaučera.

Smeštaj na Kopaoniku, naselje Brzeće, 2 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja
Predrezervacije su u toku, javite se ako ste zainteresovani: 064/83-55-757

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Nina Kopaonik - 2 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Oni naglašavaju da je prva tura vaučera 2023. od 100 000 podeljena za nepuna dva dana, dok je nova druga tura vaučera od takođe 100 000 potrošena za samo deset sati, što znači da je interesovanje građana za odmor u Srbiji izuzetno veliko i da ovaj vid olakšica daje odlične rezultate. Treći krug vaučera bi umnogome obradovao građane Srbije koji nisu stigli na šalter da podnesu zaghtev za svoj vaučer. Pogotovo su u problemu bili radnici i zaposlena lica koji nisu mogli konkurisati u prepodnevnim satima a popodne je već bilo kasno!

– Podela vaučera za odmor predstavlja jednu od najisplativijih subvencija u srpskoj privredi, jer sav novac plasiran u domaći turizam ostaje u novčanim tokovima naše zemlje i veoma brzo se kroz poreze i ostala davanja vraća u budžet – ističu u udruženju „Moja Srbija“.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, 2 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja
Predrezervacije su u toku, javite se ako ste zainteresovani: 064/83-55-757

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Ema Kopaonik - 2 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Građani su se najviše interesovali za planine i banje, pa je tako najveći broj vaučera do sada otišao u Vrnjačku Banju, Sokobanju, na Zlatibor i Kopaonik, ali i na Palić, Srebrno jezero i u druge turističke destinacije u zemlji.

Najveći broj građana Srbije koji je preuzeo vaučere su penzioneri, njih oko 54%, slede za njima radnici sa oko 30% i nezaposleni a na poslednjem mestu sa najmanjom zainteresovanošći za vaučere su studenti.

Smeštaj na Zlatiboru - Onore7 Zlatibor

Smeštaj na Zlatiboru
Slično:  Ima li vaučera za odmor u Srbiji? Vaučeri nisu nestali, ima ih, ovo su uslovi da dobijete vaučer

Vaučeri će moći da se koriste isključivo za plaćanje usluge smeštaja, a pokrivaće deo troškova u iznosu do 5 000 dinara. Jednom preuzet vaučer u 2023. godini će se moći koristiti isključivo u smeštaju za koji je vaučer i izdat.

Comments

Add a comment