Site logo

Vaučeri 2024, vrednost vaučera 10000 dinara?!

Najava je da će vaučeri za odmor u Srbiji u 2024. godini biti biti dostupni početkom godine, u jaunaru ili februaru 2024. godine. Da bi se konkurisalo za vaučere moraju se ispunjavati uslovi shodno statusu zainteresovanog građanina: određena visina plate, korisnik penzije, student, nezaposleno lice, stariji od 65 godina ili lice koje prima socijalnu pomoć.

Smeštaj na Kopaoniku, naselje Brzeće, 2 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja
Predrezervacije su u toku, javite se ako ste zainteresovani: 064/83-55-757

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Nina Kopaonik - 2 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Vaučeri 2024. – vrednost vaučera 10 000 dinara

Nezvanično je objavljeno na sajtu Vaučeri Srbija da će vaučeri u novoj 2024. godini biti u vrednosti od 10 000 dinara i da će biti početkom 2023. godine. Najava je nezvanična pa se ne može sa sigurnošću reći da će tačno tako biti!

Između ostalog, napisano je i sledeće (tekst prenosimo u celosti):

Važno je napomenuti da vrednost ovih vaučera u 2024. godini će iznositi 10000 dinara. To je sasvim pristojna suma koja će vam pomoći da planirate odmor i iskoristite sve njegove blagodeti. Uz to, radno angažovana lica, čija primanja ne prelaze iznos od 80000 dinara mesečno, imaju mogućnost da apliciraju za ovaj vaučer.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, 2 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja
Predrezervacije su u toku, javite se ako ste zainteresovani: 064/83-55-757

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Ema Kopaonik - 2 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Međutim, važno je napomenuti da ovi vaučeri nisu rezervisani samo za radno angažovane ljude. Oni će biti dostupni i drugim grupama ljudi, poput nezaposlenih, penzionera i studenta, koji takođe ispunjavaju određene uslove. Ovo je sjajna inicijativa koja će omogućiti svim građanima Srbije da provedu kvalitetno vreme sa svojim voljenima dok istovremeno istražuju prelepe delove naše zemlje.

Kao content writer sa 10 godina iskustva, moramo reći da je ova odluka vlade zaista pohvalna. Podsticaj turizmu na domaćem nivou je izuzetno važan za razvoj naše zemlje, a ovakvi vaučeri za odmor predstavljaju odličan način da se to postigne. I ne samo to, ovi vaučeri će takođe pomoći i lokalnim turističkim destinacijama i biznisima, koji su još uvek u procesu oporavka od negativnih uticaja pandemije.

Smeštaj na Zlatiboru - Onore7 Zlatibor

Smeštaj na Zlatiboru

Smeštaj na vaučere Vrnjačka Banja, Kopaonik, Soko Banja, Zlatibor, itd.

Sa vaučerom od 10.000 dinara u rukama, imaćete mogućnost da istražite prelepe predele naše zemlje. Bez obzira da li više volite banje, planine, jezera, reke ili gradsku atmosferu, Srbija ima mnogo toga da ponudi. Možete posetiti Sokobanju, Vrnjačku banju, možete se odvesti do Fruške gore i uživati u miru prirode ili posetiti nacionalne parkove poput Đerdapa ili Tara. Ako nakon toga osetite potrebu za gradskim životom, posetite Beograd, Novi Sad ili Niš i uživajte u njihovim bogatim kulturnim i istorijskim nasleđima.

Slično:  Počelo je podnošenje prijava za vaučere 2024. u Poštama koje rade 24 sata dnevno

Da biste aplicirali za vaučer, biće vam potrebno određeno dokumentacija koja će potvrditi da ispunjavate uslove. Dokumentacija će se, pretpostavljamo, sastojati od ličnih dokumenata, potvrde o zaposlenju ili primanjima, kao i broja lične karte. Kako bi se proces apliciranja olakšao, verujemo da će biti dostupan i online formular gde ćete moći da unesete sve potrebne informacije.

Ukoliko ispunjavate sve uslove i dobijete vaučer, imaćete određeno vreme da ga iskoristite. Tačni datumi će biti objavljeni naknadno, ali verujemo da će vam biti dovoljno vremena da isplanirate svoj odmor i rezervišete smeštaj po želji.

U zaključku, vaučeri za odmor u 2024. godini će biti prilika koju ne možete propustiti. Ova inicijativa vlade će vam omogućiti da istražite lepote naše zemlje i provedete nezaboravno vreme sa svojim najbližima. Ako ispunjavate uslove, ne oklevajte i aplicirajte za svoj vaučer. Budite spremni da se divite prirodnim lepotama Srbije i otkrijete sve što ona ima da ponudi. Možete se opredeliti za smeštaj na Kopaoniku, smeštaj u Vrnjačkoj Banji, smeštaj na Zlatiboru, smeštaj na planini, itd…

Nadamo se da će vaučeri za odmor postati redovna praksa i u budućnosti, jer je to svakako korak u pravom smeru za razvoj turizma u našoj zemlji.

 

Očekuje se da će Vlada Srbije narednih dana ili sedmica doneti odluku o vrednosti vaučera i kada će se početi sa konkursom. Do tada, ostaje samo nagađanje o visini vaučera i o tome koji će biti maksimum plate do kog će građani u konkursu moći da učestvuju za vaučere.

Comments

 • robovjanovic
  28.12.2023. at 00:56

  Чему толико компликација?
  Пензионер сам…75+ г. могу ли аплицирати за ваучер??
  Чему контакт са “пружаоцем“ одлазак у пошту,пријавити се ?-ЗА ШТА?
  послати пријаву у не краћем времену од 30.дана…
  КАКО ДО ПОШТЕ-КАДА МИ И ДО ВЦ-а ТРЕБА ПОМОЋ?-а особа која ми помаже не прима никакву накнаду…ДА ЛИ СЕ ИЗА СВЕГА КРИЈЕ ШТОГОД ДРУГО?

  • Vaučeri Srbija
   28.12.2023. at 22:03

   Poštovani, uslove je propisala država. Jedino da pozovete Ministarstvo turizma, sektor za turizam i za vaučere, i da im postavite konkretna pitanja. Oni su napisali suslove za konkurs pa Vam mogu razjasniti sve nedoumice.
   Srdačan pozdrav, http://www.Vauceri.net

 • Slavko Stanisic
  28.12.2023. at 09:22

  Postovani kako da apliciram za vaucer za moju suprugu koja je domacica 1965 godiste ceo zivot je domacica imamo troje dece i supruga se ne nalazi na zavodu za zaposljavanje.ja sam penzioner od 2020 god. unapred hvala.

  • Vaučeri Srbija
   28.12.2023. at 22:01

   Poštovani, da bi se dobio vaučer osoba mora da je na birou i da odatle potvrdu preuzme. A za penzionere potrebno je na uvid poneti penzioni ček. Srdačan pozdrav, http://www.Vauceri.net

Add a comment