Site logo

Počelo je podnošenje prijava za vaučere 2024. u Poštama koje rade 24 sata dnevno

U poštama počelo prijavljivanje za vaučere za odmor! Direktor Đorđević: Verujem da ćemo već sutra podeliti svih 100.000

Oko 4.400 ugostitelja širom Srbije već se prijavilo da učestvuje u sistemu dodele vaučera

Prijavljivanje za vaučere za subvencionisani zimski odmor u Srbiji počelo je u ponoć na šalterima četiri ekspoziture Pošte Srbije koje rade 24 časa, gde građani podnose popunjene prijave i prateću dokumentaciju, izjavio je direktor tog preduzeća Zoran Đorđević.

Smeštaj na Kopaoniku, naselje Brzeće, 2 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja
Predrezervacije su u toku, javite se ako ste zainteresovani: 064/83-55-757

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Nina Kopaonik - 2 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Prijava za novih 100.000 vaučera za zimski odmor u Srbiji a čija vrednost je ove godine podignuta sa 5.000 na 10.000 dinara, biće nastavljeno danas po otvaranju više od 1.500 ekspozitura, širom zemlje rekao je Đorđević za Tanjug u Glavnoj pošti u Takovskoj, gde su već posle 23.00 sata prve grupe građana pristigle sa spremljenom dokumentacijom i koja je već u ponoć bila prepuna.

Đorđević je naveo da očekuje veliki odziv kao i prošle godine kada je kontigent od 100.000 vaučera planuo u danu.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, 2 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja
Predrezervacije su u toku, javite se ako ste zainteresovani: 064/83-55-757

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Ema Kopaonik - 2 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Naglasio je da je Pošta spremna i ove godine da podeli 100.000 vaučera, naglasio je on.

„Verujem da ćemo već sutra podeliti svih 100.000 vaučera“, rekao je Đorđević.

Smeštaj na Zlatiboru - Onore7 Zlatibor

Smeštaj na Zlatiboru

Podsetio je da se oko 4.400 ugostitelja širom Srbije već prijavilo da učestvuje u sistemu dodele vaučera. Đorđević je dodao da je u ponoć počela prijava na šalterima pošte na Horgošu i dve na administrativnim prelazu Brnjak i Jarunje.

Podnošenje prijava za vaučere 2024. – šta je potrebno od obrazaca i koja je procedura

Obrazac za prijavu, kao i izjava za starije od 65 godina, mogu se preuzeti sa sajta Ministarstva turizma i omladine www.mto.gov.rs ili sajta Pošte Srbije www.posta.rs. A ima ga i na sajtu Vaučeri 2024.

Prijava se podnosi lično, a uz nju je neophodno priložiti ličnu kartu ili pasoš, potvrdu o rezervaciji, kao i odgovarajuću potvrdu o sticanju prava.

Za penzionere to je original penzijskog čeka, penzionerska kartica ili rešenje o ostvarenom pravu na penziju, dok korisnici inostranih penzija stavljaju na uvid originalni dokument, overeni izvod, potvrdu i slično, koji izdaje banka sa teritorije Srbije, a koji potvrđuje novčani priliv po osnovu ostvarenog prava na penziju.

Slično:  Obaveštenje o vaučerima 2024. - Podnošenje prijava za vaučer 2024.

Stariji od 65 godina koji nisu penzioneri prilažu potpisanu izjavu da nemaju pravo na penziju, zaposleni sa primanjima koja nisu veća od 80.000 dinara mesečno original potvrde o zaposlenju i ostvarenoj zaradi isplaćenoj u mesecu koji prethodi mesecu u kome se podnosi prijava, a studenti prilažu original potvrde visokoškolske ustanove o statusu studenta za tekuću godinu.

Subvencionisano korišćenje usluge smeštaja u ugostiteljskim objektima ne može se ostvariti u mestu prebivališta, a studenti ni u mestu studiranja. Onima koji steknu pravo na vaučere resorno ministarstvo preko Pošte Srbije vaučere dostvalja na adresu kao vrednosno pismo.

Preuzeto sa https://biznis.telegraf.rs/info-biz/3818423-djordjevic-u-postama-srbije-pocelo-prijavljivanje-za-vaucere-za-odmor

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment