Site logo

Novogodišnji vaučeri od 6000 dinara – požurite da ih iskoristite

Novogodišnji vaučeri od 6000 dinara se mogu iskoristiti do 1.marta 2024. godine.

Smeštaj na Kopaoniku, naselje Brzeće, 2 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja
Predrezervacije su u toku, javite se ako ste zainteresovani: 064/83-55-757

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Nina Kopaonik - 2 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

Ove vaučere možete da iskoristite do 1. marta: Vrede 6.000 dinara, evo gde sve važe

Takozvani novogodišnji vaučeri u iznosu od 6.000 dinara, koje je Grad Beograd podelio svoj deci grada prošle godine, važe do 1. marta, tako da imate još malo vremena da deci kupite nešto od obuće, odeće, igračaka ili školskog pribora. Dobra okolnost je i ta što su u većini prodavnica u kojima ovi vaučeri važe, aktuelni popusti i sezonska sniženja.

Vaučeri su prošle dogine podeljeni svoj deci u Beogradu do 19 godina. Vaučere su dobila i deca koja ne idu u vrtić, kao i zaposleni i radno angažovani u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada, kao i zaposleni u Centru dečjih letovališta i oporavilišta grada Beograda i u Bebi servisu Beograd.

Apartman Ema, Brzeće - Kopaonik, 2 vaučera za 4 osobe za 5 noćenja
Predrezervacije su u toku, javite se ako ste zainteresovani: 064/83-55-757

Najjeftiniji smeštaj na vaučere - Smeštaj Ema Kopaonik - 2 vaučera - 5 noćenja - 4 osobe

– Ovaj vaučer za nekog ko ima troje dece, pa i ako na primer, majka radi u obrazovnom sektoru znači 24.000 dinara od Grada Beograda što mislim da nije beznačajno – rekao je prošle godine Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda.

Do kada važe novogodišnji vaučeri

Vaučeri će važiti do 1. marta 2024. godine i moći će da se iskoriste za kupovinu kompletnog asortimana izabranih prodavnica i to za kupovinu proizvoda koji su na aktuelnim akcijama, kako u maloprodajnim objektima, tako i prilikom onlajn kupovine.

Smeštaj na Zlatiboru - Onore7 Zlatibor

Smeštaj na Zlatiboru
Vaučeri izgledaju isto kao i prošle godine, to su zapravo kartice

Foto: Grad Beograd

Vaučeri izgledaju isto kao i prošle godine, to su zapravo kartice

Korisnik može za vreme važenja vaučera, da iznos sukcesivno troši, a može i da obavi doplati u kešu ili karticom u slučaju da ukupan račun bude veći od vrednosti vaučera.

– Od momenta kada roditelj dođe u posed vaučera može da ide u svaku radnju u kojoj važi, vaučer ne mora biti potrošen u jednoj radnji – rekao je ranije Šapić.

Slično:  Vaučeri za pomoć roditeljima u Beogradu

U kojim prodavnicama mogu da se iskoriste vaučeri?

Ove godine poklon vaučeri će moći da se iskoriste u više prodavnica nego prošle godine, tako da je sada moguće kupiti i igračke i opremu za bebe. Radi se o više od 100 prodavnica kompanija: Poklon-vaučeri se mogu iskoristiti u sledećim radnjama: „Planeta sport”, „Sport Vision” „Sport Vision Kids”, „Sport Vision Outlet”, „Buzz”, „Run ‘n More”, „Extra Sports”, „Dexy co”, „Adidas”, „N sport”, „N selection”, „Baby Park”, „N fashion”, „Puma”.

Roditelji će tako sada moći da kupe širi asortiman – odeću i obuću, opreme za sport, rekreaciju i zabavu, školsku opreme, proizvode za bebe i igračke…

Oko 380.000 dece iz Beograda dobilo je vaučer. Prošle godine iskorišćenost vaučera bila je preko 90 odsto.

Comments

Add a comment